本校将于2017年10月24日(星期二)庆祝儿童节。当天早上,师生齐聚礼堂出席欢庆仪式。下课后,学生将于各自班级进行茶会。
为了让学生能够更尽兴地庆祝一年一度的儿童节,校方决定取消当天下午所有的家协收费活动班(**歌咏组及铜乐队练习则照常进行)及5年级课后补习班,敬请家长们垂注。恳请家长在放学后尽快将孩子接载回家。任何不便,敬请多多包涵。谢谢。

Sambutan Hari Kanak-Kanak peringkat sekolah akan diadakan pada 24 Oktober 2017 (Selasa). Majlis sambutan akan diadakan di dewan pada waktu pagi berkenaan. Jamuan diadakan di kelas masing-masing selepas waktu rehat.
Untuk membolehkan murid-murid menyambut Hari Kanak-kanak dengan lebih ria dan gembira, aktiviti berbayar anjuran PIBG (**Latihan Koir dan Pancaragam dijalankan seperti biasa) dan kelas tambahan murid tahun 5 pada petang tersebut akan dibatalkan. Ibu bapa diminta membawa anak balik sebaik sahaja selepas sekolah bersurai. Kerjasama ibu bapa amat dihargai. Pihak sekolah memohon maaf atas segala kesulitan yang mungkin timbul.
Terima kasih atas kerjasama yang diberi.